Handelsbetingelser

Bestilling

Bestillinger foretages hurtigt og nemt via vores brugervenlige webshop. Har du problemer med at anvende den, eller har du spørgsmål i øvrigt, hører vi meget gerne fra dig.

Betaling

Betalingskort (Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, JBC og MobilePay)

Anvendelse af betalingskort i denne butik er sikkert og certificeret af PBS (Pengeinstitutternes Betalingsservice), hvilket betyder, at du som kunde ikke løber nogen risiko, når du anvender dit betalingskort. Dine indtastede kortoplysninger kommer aldrig www.henrikduer.dk i hænde.

Levering

Pdf-filer købt hos www.henrikduer.dk kan downloades direkte fra siden med det samme at betalingen er registreret. Endvidere bliver der sendt et link til download af pdf-fil til den opgivne email. Pdf-filen kan f.eks. være en kost- eller træningsplan.

Bøger købt i butikken bliver leveret med Post Danmark inden for 3-5 dage.

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb hos www.henrikduer.dk.

Retur- og fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (f.eks. e-bøger eller lydbøger til download), såfremt download er påbegyndt.

På bøger købt hos www.henrikduer.dk yder henrikduer.dk 12 måneders returret fra det tidspunkt, hvor varen modtages. Hvis du returnerer, skal varerne være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af fakturaen.

Du kan fortryde et køb ved at returnere varen til den angivne returadresse.

  • Du har nu 14 dage til at meddele os at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur.
  • Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
  • En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
  • Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse får du ikke retur.
  • ved evt. fortrydelse, skal beløbet tilbageføres samme betalingsmiddel , som brugt ved køb.

Fragtudgiften ved at returnere varen til henrikduer.dk påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning på det betalte beløb.

Returadresse:

Henrik Duer ApS
Højnæsvej 28
2610 Rødovre
Mail: info@henrikduer.dk
Telefon: 26 22 00 32
cvr.nr. 33075758

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles per e-mail: hd@fitness-institute.dk. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købesummen tilbage.