Foredrag om sundhed – kendt fra TV3

Skal jeres medarbejdere have et motiverende spark bagi med hensyn til sund livsstil? Så er dette foredrag om sundhed og motivation en oplagt mulighed for et inspirerende indslag. Det er sjovt, uhøjtideligt og uden løftede pegefingre.

Som uddannet træningfysiolog og fysisk træner for sportsfolk på eliteniveau og vært på TV3-programmet “Ekstremt fed – et år til at redde livet” har Henrik Duer noget at have sine gode råd i.

Foredrag om vægttab

Motivation og sundhed – vælg mellem to foredrag

1) Sunde vaner med succes

Hver eneste dag tager tusindvis af danskere en beslutning om, at de vil til at leve sundere, men det er desværre de færreste, der får succes med det på trods af, at de fleste udmærket kender basisopskriften på et sundt liv.  Vi har i princippet ikke brug for flere kost- og motionsråd men i stedet hjælp til at få succes med dem, vi allerede kender.

I dette foredrag giver Henrik et motiverende spark bagi og klar besked om, hvordan man får succes med den sunde livsstil. Et allround foredrag om sundhed for alle, som vil gøre noget godt for helbredet og opnå større livskvalitet. Det er sjovt, uhøjtideligt og uden løftede pegefingre.

2) Dit sidste vægttab – tab dig en gang for alle!

Ønsker I et foredrag, der giver ekstra motivation og gejst til vægttab? Udover at give fornyet motivation, giver Henrik også de bedste tips til optimal fedtforbrænding og Danmarks bedste “kostplan”. Der bliver bl.a. taget udgangspunkt i de ca. 2300 mennesker fra Det Danske Vægttabsregister, som har formået at tabe +15 kg og efterfølgende holde vægttabet.

For spørgsmål og booking: info@·henrikduer.dk

Bedre sundhed på arbejdspladsen? Book foredrag her

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for at investere i medarbejdernes sundhed, fordi det skaber værdi hele vejen rundt i form af større arbejdsglæde og effektivitet samt færre sygedage.

Som et skridt mod større sundhed på arbejdspladsen er et motiverende foredrag en oplagt kickstarter, når der skal arbejdes hen imod nye tanker og vaner.

Spark motivationen i gang med et inspirerende foredrag om sundhed med Henrik Duer.

Åbne foredrag for alle (nye datoer er på vej)

København – dato er på vej