VIGTIGT: Derfor stopper du med fitness om 3 mdr!

Januar er højsæson for indmeldelser i fitnesscentret og om tre måneder er det højsæson for det modsatte – udmeldelser. Vil du undgå at blive en del af den statistik og i stedet komme i god form, så læs med her.

funny-pictures-gym-december-january

Du får, hvad du betaler for
I mange fitnesscentre får man et opstartsprogram (hvis noget overhovedet) ved indmeldelse, hvilket også er fint, men et opstartsprogram rækker typisk kun i 14 dage! Herefter skal der ske en progression i din træning ellers bliver den IKKE bedre. Hvis man kører med et begynderprogram i 2-3 måneder, kan jeg godt forstå, hvorfor folk stopper. De har brugt en masse tid (transport + træning), betalt 300,- pr måned og kan ikke mærke en forskel (formen har ikke ændret sig markant). Hvorfor i alverden så fortsætte? Det virker reelt set som spild af tid og penge.

Super form på 12 uger
Prøv at forestille dig det modsatte scenarie. Du bliver medlem af fitnesscentret og der bliver taget hånd om dig fra dag 1 og ikke bare vha. en app men af et rigtigt menneske, der sørger for, at du starter på et 12 ugers forløb med den rette progression, motivation og opfølgning. Efter de 12 uger er din form blevet så markant bedre, at du rent faktisk (modsat før) kan mærke og forstå meningen med ”galskaben”. Tro mig, at når du først har fået smagen af at være i god form, vil du IKKE tilbage – og så bliver du sandsynligvis ikke en af dem, der melder sig ud til april.

 

INGEN HAR NOGENSINDE FORTRUDT AT DE ER KOMMET I GOD FORM. DET ENESTE DE HAR FORTRUDT ER, AT DE IKKE ER STARTET NOGET FØR!

 

Giv det en chance
Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag og det gør din form heller ikke. Derfor skal du altid give træningen en chance på minimum 4 uger. Er du utrænet og følger et godt program, kan du allerede begynde at mærke en forskel efter de 4 uger og så har du en idé om, hvad der venter, hvis du fortsætter.

Ansvaret er dit
Ansvaret for din sundhed, form og evt. vægttab vil altid være dit. Forvent ikke at fitnesscentret hjælper dig (medmindre du betaler for det). Jeg har dog aldrig forstået, hvorfor ikke alle fitnesscentre gør det som en del af basismedlemsskabet, men de må have regnet på at det ikke kan betale sig – hvilket jeg dog tvivler på! Tag derfor hånd om din egen succes og brug evt. de ekstra penge på et ordentligt forløb.

personal-trainer-7

Ja, det koster penge
Hvis dit vægttab eller en bedre form virkelig er vigtig for dig, så overvej om du ikke skal investere i en uddannet personlig træner. De kan sørge for, at du kommer hurtigere fra A til B eller rent faktisk bare kommer i mål. Samtidig kan de gøre din træning en del mere motiverende inkl. at presse dig under træningen. Derudover forpligter det også at have en personlig træner, og det kan hive dig ud af sofaen, de dage, hvor motivationen ikke er så stor. Det kan være din bedste investering nogensinde. Tænk ikke på hvad den personlig træner tager i timen. Tænk i stedet på hvad det vil være værd for dig at komme i mål med dit vægttab, bedre form osv.? Jeg er sikker på at den ”værdi” vil være større end den løn, den personlige træner skal have.

 

Held og lykke med din træning:-)

 

Ps. Er ikke ude på at sælge mig selv som personlig træner – er fuldt booket:-)

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar