Stefan er 22 år og vejer 350 kg

For nogle uger siden fik jeg en mail fra Stefan, som gerne vil have hjælp til at tabe sig. Stefan blev i marts vejet til 335 kg i en specialbygget hospitalseng, og mener selv at vægten er steget yderligere siden da!! Hans eget bud er en vægt på omkring de 350 kg.

Det er uden tvivl den største udfordring jeg nogensinde har haft mht vægttab. Stefan skal tabe 250 kg for bare at komme under 100 kg.

Ligesom med Henrik på 273,3 kg har det offentlige system spillet fallit og givet op. Derfor er det her også en kamp ”mod/med” systemet. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke finde ud af om det er fordi de ikke kan eller vil.

Følg med i Stefans kamp her på bloggen, og hvordan vi gør mht kost, motion og motivation.

 

5 replies
 1. Noer
  Noer siger:

  Hej henrik Duer…

  Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, angående Stefan – Men jeg er oprigtig glad for at netop du er kommet ind i hans håbløse og mangelfulde hjælp fra mange offentlige instanser (Odense kommune).

  Jeg kendte ikke til dine programmer og resultater, før Stefan fortalte om dem i en af vores mange samtaler – Så blev jeg nysgerrig og har set nogle episoder og jeg er sikker på at du er den rette hjælp for min ven Stefan – På forhånd TAK..

  Bliver det evt. optaget på video (links til din blog/youtube) eller tv3?

  God vind fremad Stefan “music-man” og til dig også Henrik.

  MANGE kærlige hilsner fra Noer.

 2. Maria Frederiksen
  Maria Frederiksen siger:

  Hej Henrik

  Måske skulle du/Stefan fortælle lidt om hvad det offentlige har gjort eller ikke gjort i hans tilfælde, og hvad der gør, at det er gået så galt. Det kunne så være med til at andre får en bedre hjælp i tide.

  Mvh Maria

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar