Henrik skal tabe 187 kg!!

Jeg har for nylig sagt ja til at hjælpe en mand ved navn Henrik på 273,3 kg med et BMI på 80 ned i vægt. Målet er i sidste ende at få Henrik ned på et BMI på 25, hvilket kræver et vægttab på 187 kg.

Følg kampen her på bloggen
Jeg vil her på bloggen løbende poste billeder, rapportere om hvordan det går og ikke mindst hvad Henrik gør for at komme ned i vægt.

Ingen kameraer på
De sidste to år har jeg på TV3 hjulpet ekstremt overvægtige ned i vægt. Henriks kamp med at tabe 187 kg er ikke et TV-projekt – men hvis nogen TV-selskaber skulle være interesserede i at følge og fortælle historien, vil jeg ikke udelukke det. Indtil videre er det et frivilligt projekt fra min side, men håber at kunne få støtte til projektet f.eks. fra Henriks kommune. Jeg er selv overbevist om at Henrik kan komme ned under 100 kg og vil gerne vise at det kan lade sig gøre.

5 replies
 1. Claus
  Claus siger:

  Spændende projekt som du har her, jeg regner med at bloggen bliver mere lærerig end TV3 extrem fed, hvor man jo ikke rigtige ser det kæmpe arbejde deltagerne og du lægger i projekterne.

 2. Louise
  Louise siger:

  Hej Henrik,

  Super godt projekt, som jeg er sikker på at du og ikke mindst Henrik vil få meget ud af.

  Blot en tanke – jeg er efterhånden “træt af”, at se vægttabsprogrammer hvor kun ekstremt fede mennesker deltager. Generelt set mener jeg, at der efterhånden er blevet en større bevidsthed og åbenhed omkring fedme og overvægt, og derfor større mulighed for at få hjælp til et vægttab. Det er alt sammen meget positivt! MEN… jeg synes det er trist at se, at målgruppen for disse “hjælpe programmer” (DDV, Vægtvogterne, diverse vægttabsprogrammer tilknyttet motionscentre og tv programmer) primært er de ekstremt fede.

  Mht. DDV, Vægtvogterne og diverse vægttabsprogrammer tilknyttet motionscentrene, så tror jeg at mange lettere overvægtige afholder sig fra at få hjælp, da de ikke “passer ind”, men måske netop godt kunne bruge den!

  Jeg synes ligeledes, at det kunne være mere interessandt at se tv programmer, hvor man følger en gruppe der skal tabe 10, 15 eller 20 kg., og se hvor stor sundhedsmæssig påvirkning det har og hvor meget man kan rykke sig mentalt og sundhedsmæssigt med få tabte kg.

  Blot en tanke, som har summet et stykke tid… 🙂

  Jeg ønsker held og lykke til jer begge med projektet!

  • Kennie Bolmar
   Kennie Bolmar siger:

   Den er jeg helt med på.
   Samtidig ville det osse give motivation og blod på tanden, at se et mindre vægt tab som fx 10-20kg. Kan jeg gøre det lige så godt, kan jeg tabe mig lige så meget på 1 månede. Vi mennesker vil gerne have noget at realitere til.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar