Henrik cykler for første gang i 17 år!

I 17 år har Henrik har ikke cyklet pga sin enorme overvægt. Nu er vi kommet så langt med vægttabet, at han kan køre på en specialbygget cykel. Det betyder enormt meget for Henrik, da han normalt ikke kan gå særlig langt, og reelt set er fanget i sin lejlighed på 2. sal. Nu kan han tage en cykeltur, få frisk luft, lys og forbrænde kalorier samt komme ud og se noget andet end lejligheden f.eks. cykle til fitness :-). Det giver ny motivation, muligheder osv.

Stor tak
Jeg vil gerne sige kæmpe tak til Cykel-X-perten i Køge (www.cxp.dk). De har kvit og frit leveret en specialbygget cykel til Henrik og uden nogen krav om “modydelser”. Tusind tak og respekt herfra. Der betyder mere end i aner for Henrik.

Følg kampen fra 273 kg til 99 kg her bloggen. Husk at tilmelde dig bloggen:-)
SAMSUNG CSC

10 replies
 1. Connie
  Connie siger:

  Det er fantastisk 🙂 … og skønt at stadig er mennesker der vil hjælpe uden at forlange noget igen *thumbs up* … kommer vi til at følge Henrik på TV3 eller er det dig eget projekt?

 2. Cykel-X-perten Køge
  Cykel-X-perten Køge siger:

  Kære Henrik!

  Det har været os en stor ærer og glæde at give dig en cykel. For os er det vigtigt at kunne hjælpe til i vores samfund. Vi ved det kommer dig til gavn og det giver dig en ny styrke på livet, hvilket der virkelig er brug for i Danmark. For os er det også en måde at vise resten af Danmark at der sider nogen mennesker som bliver glemt og et problem der ikke bliver fokuseret nok på, nemlig “overvægt” Vi ønsker dig al held og lykke på din vej og vi håber cyklen bliver din bedste ven.

  Til jer andre som gerne vil cykle og motionere, er i velkommen til at kontakte os. Så vil vi stå til rådighed med at finde luge den cykel der passer til jer. Hos os er alle velkommen.

  De kærligste hilsner
  Cykel-X-perten Køge

  Tim Riis & Co.

 3. Mai-Britt Kaas
  Mai-Britt Kaas siger:

  Hej Henrik, en lille hilsen fra en barndoms veninde fra højhusene. Jeg håber det går godt med dit forløb sammen med Henrik Duer. Jeg glæder mig til at følge dig i 2014. Mange tanker og kram fra Mai-Britt

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar