Brevkasse svar – mellemmåltider

Spørgsmål

Hvorfor er det at mange ser skævt til mellemmåltider? Jeg læser ofte at man kun skal spise 3 gange om dagen, men jeg kan simpelthen ikke undvære mine mellemmåltider og ender ofte med, at rode skabene igennem hvis ikke jeg har fået lidt at spise. Vil du ikke prøve at skrive lidt om mellemmåltider og hvad du tænker omkring det. Skal man undvære eller inddrage det i ens kost?

Mvh Louise

Kære Louise

Tak for dit spørgsmål. Min fornemmelse er, at der er mindst ligeså mange, der sværger til mellemmåltider. Kort fortalt, hvis mellemmåltider fungerer for dig i hverdagen og gør at du ikke ”falder i” og performer på jobbet mv., skal du naturligvis fortsætte, som du gør. Når det kommer til vægttab eller undgå at tage på, er det den daglige kalorieindtagelse, der er vigtig. Om man så fordeler sine kalorier ud på 3 eller 6 måltider er fuldstændig lige meget. Det vigtigste er, at det fungerer for personen. Inden for sport og præstationsevnen, kan måltidsfordelingen dog spille en rolle, men her taler det for flere måltider i løbet af dagen.

Stil dit spørgsmål til mig på info@henrikduer.dk og måske er det dit spørgsmål, jeg svarer på næste gang.