Aldrig gå ned på udstyr – og det gælder også dine solbriller

Som noget nyt her på bloggen vil jeg teste/anmelde træningsudstyr, apps, kosttilskud osv. Min første anmeldelse bliver af Oakleys nye Tour de France (TdF) topmodel inden for solbriller til sport – RADARLOCK XL. Det er Oakley selv som har bedt om min mening – og den får de så:-)
Den er dyr, men…..
Jeg har fået en masse tekniske detaljer tilsendt, som jeg ikke helt har forstand på (henviser til deres web for detaljer), så min test går umiddelbart på oplevelsen og funktionaliteten.
Mine vigtigste kommentarer:
– Der er uden tvivl noget wow effekt over at få dem på. Man får et super klart syn og en utrolig dybde. Man får rent faktisk lyst til at beholde brillen på også selvom solen ikke skinner.
– Jeg har testet brillen til løb og cykling og den sidder godt fast, og der går ikke lang tid inden man glemmer, at man har den på.
– Det er fedt at man kan skifte “glas” (meget nemt) og på den måde tilpasse sig lyset.
– Jeg er rigtig glad for de store “glas” som gør at hele mit udsyn er dækket af brillen.
Der er absolut intet negativt ved brillen og det burde der i virkeligheden heller ikke være. Det er jo en af Oakleys topmodeller og prisen (2200,-) er vel også noget af det højeste man kan give for en solbrille til sport. RADARLOCK XL lever i den grad lever optil forventningerne om en ultimativ sportsbrille.
Hvis du har forslag til ting, som jeg skal teste må du sige til. 
1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar